Support

Försäljning

  0752 400 820

  0752-400 830Hem   Hem   E-post på ett mobilt sätt

E-post på ett mobilt sätt

Det här med kommunikation har i alla tider varit mycket viktigt för oss människor. Att kunna meddela sig med andra och kommunicera utan hinder har alltid varit ett fullständigt nödvändigt krav för att vi människor ska finna frid i tillvaron. I samband med att IT-revolutionen på ett totalt sätt vände upp och ner på våra begrepp vad gäller kommunikation människor emellan har denna kommunikation mer och mer blivit elektronisk på bekostnad av gamla tiders sätt att kommunicera med varann. Numera hör det till ovanligheterna att man slickar på frimärken för att klistra fast dem på vita kuvert. Nej, istället handlar det i våra dagar mer om att skicka elektroniska brev i form av så kallade email. Det som förr tog ett par dagar i anspråk sker nu i ett ögonblick. Det gamla brevet som man skickade med posten har för länge sedan blivit distanserad av emailet.

Varje företag med självaktning har numera en egen mailserver för att på så sätt kunna administrera hela den väldiga flod av e-post – såväl inkommande som utgående sådan – som är ett ganska naturligt resultat av att man bedriver en framgångsrik affärsverksamhet. Alla som någon gång har gett sig på konststycket att drifta en egen mailserver vet hur dyrt och tidskrävande detta är. Det krävs dessutom inte bara grundläggande kunskaper om hur man driftar en server för att fixa denna minst sagt grannlaga uppgift. Man bör ha betydligt mer på fötterna än så för att vara på den säkra sidan.

Det är här som Microsoft Hosted Exchange 2010 kommer in. Hosted Microsoft Exchange 2010 möjliggör effektivt samarbete och mobil kommunikation på ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt. Här snackar vi e-post i sin allra mest mobila form. Du kan dela din inkorg, kalender, adressbok, dina uppgifter och mappar med alla dina medarbetare. Din information synkroniseras i realtid och är alltid uppdaterad och tillgänglig på datorn, i mobilen och via din webmail.

Med Hosted Exchange 2010 behöver du inte slänga pengar i sjön genom att köpa servrar och licenser eller programvara för backup och andra säkerhetslösningar. Allt detta tar din hostingleverantör hand om på ett professionellt sätt utan att det kostar ert företag en krona extra. Det enda du behöver göra är att fokusera på det du och dina medarbetare är bäst på, nämligen er egen kärnverksamhet. Microsoft Hosted Exchange 2010 erbjuder dig och ditt företag mobila e-posttjänster som kan sammanfattas i ett enda ord: Frihet.

Låt oss på Ipeer få bli din personliga hostingleverantör och leverantör av webbhotell. Med Ipeer som din samarbetspartner kan du luta dig tillbaka och känna full trygghet.